» Palvelut » Tukifysioterapia » Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapia ei olekaan pelkkää lihashuoltoa ja venyttelyä!

Urheilufysioterapiassa perehdytään erityisesti urheilijoita / kuntoilijoita yleisimmin koskettaviin ongelmiin: rasitus- sekä liikuntavammoihin, niiden kuntouttamiseen sekä ennaltaehkäisyyn. Niin kuin muussakin fysioterapiassa, ei varsinkaan urheilijoiden kanssa voida tyytyä oireen hoitoon, vaan on löydettävä aiheuttaja. Aina syy ei ole pelkästään liiasta harjoittelusta aiheutuva ylikuormitus. Yleisimmin syyksi paljastuu virheellisestä liikkeestä aiheutuva kuormitus rakenteelle. Tällöin puhutaan liikehallinnasta, liikkeen kontrollista ja liiketekniikasta. Puutteet liikkeen hallinnassa ja -tekniikassa voivat olla syynä myös tulostason ”junnaamiseen paikallaan”. Urheilijalle on tärkeätä toipua nopeasti vammoistaan takaisin harjoittelu- ja kilpakentille. Mahdollisimman aikaisin aloitettu, oikein toteutettu kuntoutus nopeuttaa toipumista. Usein urheilufysioterapia sisältää myös ohjausta harjoittelun annosteluun ja sisältöön suhteessa palautumiseen.

Urheilufysioterapia pohjautuu fysioterapeutin vankkaan tietotaitoon TULE-fysioterapiassa. Tämän lisäksi fysioterapeutilla on oltava ymmärtämys urheilijan erityishaasteista aina harjoittelusta lajiteknillisiin asioihin. Fysioterapiaan voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman ja urheilufysioterapia voidaan toteuttaa paitsi Fysiopulssissa myös harjoitteluympäristössä ns. kotikäynteinä tarpeen mukaan.

Fysiopulssissa urheilufysioterapiaan on erityisesti perehtynyt ft Jani Pihlajamäki ja Mervi Parttimaa (urheilevat lapset ja nuoret).

urheilufysioterapia

urheilufysioterapia lapsille

Katso myös nämä

Kuntoutus
Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus
Neurologinen fysioterapia
Urheilufysioterapia

» Palvelut » Tukifysioterapia » Urheilufysioterapia

Fysiopulssi Oy

Laihiantie 34 A
66400 LAIHIA
(06) 477 0226 / 050 322 2491

Ajankohtaista

16.04.2021

Huolettaako oma tai läheisesi liikuntakyky?

Fysiopulssin seniorikuntoutuksen ydin on mahdollistaa arjen liikkeen jatkuminen ja lisääntyminen. Fysioterapia voi toteutua kotona, lenkkipolulla, Fysiopulssissa, Kuntokamarilla – kaikki on mahdollista. Tavoitteena voi olla esimerkiksi kävelykyvyn tai tasapainon parantuminen, leikkauksesta tai sairastamisesta toipuminen, arjen toimintakyvyn säilyminen.  Fysioterapiaan voi hakeutua omatoimisesti tai lääkärin lähetteellä.

Senioreiden fysioterapiaan tarjoamme nyt kotikäynnit ilman kotikäyntilisää keskustan alueella (3km, matkat sis. terapia-aikaan)!

Kuntoutustarpeessa ota yhteyttä, mietitään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.

07.04.2021

PIENRYHMÄT ALKAVAT 12.4. 

Ma klo 17.30-18.30 PhysioPilates & FasciaMethod (mahdollisuus osallistua edelleen myös ZOOMIn kautta)

Ti klo 10-11 Eläkeliiton kuntosali I

Ti klo 11-12  Eläkeliiton kuntosali II

Ke klo 10-11 SenioriPilates (mahdollisuus osallistua edelleen myös ZOOMIn kautta)

> nappaa päivitetty viikko-ohjelma Kuntokamarilta.

05.02.2021

Tervetuloa osallistumaan Fysiopulssin ryhmiin (PhysioPilates, SenioriPilates ja FasciaMethod) omassa olohuoneessasi ZOOMIN kautta!

Ohjeet:

Ilmoittaudu haluamaasi ryhmään

www.fysiopulssi.fi > Ryhmät.

Osallistu etänä tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta. Voit ladata jo valmiiksi Zoom cloud meetings- ohjelman (Andoid: Google Playstoresta ilmaiseksi tai iPhone:lle Applestoresta ilmaiseksi). Ennen ryhmän alkua sinulle lähetetään kutsu/kirjautumislinkki Zoom-sovelluksen kautta tapahtuvaan LIVE-ryhmään - saat ohjauksen ja ohjaajan tuen koko harjoittelun ajaksi.

Osallistumismaksu ZOOM-etäryhmiin on
sama kuin salissa:

14€ (12€SenioriPilates)/kerta, 65€(55€)/5X, 120€(100€)/10x.  
Ryhmäläiset merkitsevät osallistumisen korttiinsa.
Uusi kortti tilauksella info@fysiopulssi.fi.

Voit kysyä myös mieltä askarruttavia asioita osallistumisesta sähköpostitse tai 050 3222491/ Sari, Fysiopulssi.
08.01.2021

Fysiopulssin palveluvalikoimasta potkua uuteen vuoteen! Viikottaiset kehonhuoltopienryhmät käynnistyvät 11.1.21.

Pääset helposti tutustumaan PhysioPilatesharjoitteluun yksin tai kaverin kanssa yhdessä (DUO-ohjaus). Tarjouksena Pilates-Intro yksilöohjaus 50€ ja DUO-ohjaus 30€ / hlö. Yksilö- ja DUO-ohjauksia vapaana to 14.1. klo 16.30 alk. Varaa aika ohjaukseen www.fysiopulssi.fi -> Ryhmät tai soita Fysiopulssiin 050 3222491. Tarjous voimassa 28.2.2021 saakka.     

FasciaMethod - tutustumistunti to 21.1. klo 17.30! Tutustumiskerran hinta 6€. Sopii sekä vasta-aloitteville liikkujille että tavoitteellisesti harjoitteleville. Ilmoittaudu www.fysiopulssi.fi -> Ryhmät!

Aktiivisella Kuntokamarirannekkeella harjoittelevat -10% alennus ryhmien 10-kortista!